Alakulttuuritalon Talvibakkanaalit: GOAT & paljon muita!

~ ALAKULTTUURITALON TALVIBAKKANAALIT ~

❇ Goat (SWE)
❇ Rättö ja Lehtisalo
❇ Kairon; IRSE!

+ TBA

La 3.2.2018 klo 20-04
HELSINGIN KULTTUURITALO (Sturenkatu 4)

~~~
Early Bird -liput myyntiin ke 11.10. klo 9.00
Ennakkoliput myyntiin ma 16.10. klo 9.00
Tiketti -> https://www.tiketti.fi/tapahtuma/50298
Ticketmaster

-> http://www.ticketmaster.fi/event/216861

Hinnat:
- Early Bird -liput 30€ (+palvelumaksu)
- Ennakkoliput 40€ (+palvelumaksu)
- Liput ovelta 50€, mikäli jäljellä
~~~

Alakulttuuritalon Talvibakkanaalit: Goat, Rättö ja Lehtisalo & Kairon; IRSE!

Kokeellisen psykedelian mestari, ruotsalainen Goat on levyttänyt happorockin ja afrikkalaisen musiikin fuusiotaan jo kolme albumillista, joista tuorein (Requiem) ilmestyi vuonna 2016. Seuraavaksi yhtye julkaisee Fuzzed in Europe -livealbuminsa 27. lokakuuta ja on lisäksi äänittänyt ensimmäisen elokuvasoundtrackinsä kauhukomediaan Double Date, jossa bändi myös nähdään cameo-roolissa.

Eteerisen energisistä livekeikoistaan tunnettu Goat on esiintynyt Suomessa aiemmin kerran, debyyttialbuminsa jälkeen Flow-festivaalilla vuonna 2013. Nyt yhtye saapuu ensimmäiselle klubikeikalleen Suomeen, nousten Helsingin Kulttuuritalon legendaarisen Aalto-salin lavalle. Odotettavissa on hengästyttäviä rytmejä, stonerjumitusta, psykedeliaa, outoja asuja ja tanssivaa yleisöä.

Lavan Goatille lämmittelevät Rättö ja Lehtisalo, eli Circlen komentaja Jussi Lehtisalon ja Kuusumun Profeetan visionääri Mika Rätön projektiluontoiseksi kuvattu yhtye. Porilaiseksentrikkojen musiikkia on määritelty muun muassa krautrockiksi, avaruusrockiksi ja psykedeliaksi, mutta tavallaan Rättö ja Lehtisalo edustaa tyyliltään vähän kaikkea, ja samalla ei mitään.

Viitisen vuotta sitten Nuorgamin Iida Sofia Hirvonen tiivistikin asian hyvin: Jos suomalainen pop-musiikki olisi sadan metrin juoksu, Mika Rätön ja Jussi Lehtisalon suoritukset diskattaisiin, koska sadan metrin juoksun sijasta he päättäisivät kävellä käsillään kaksikymmentä kilometriä ainoastaan siksi, että tänä päivänä intuitio sanoi niin.

Rättö ja Lehtisalon edellinen albumi Matematiikka ilmestyi vuonna 2012, ja viime vuodet duo onkin viettänyt hiljaiseloa, joten odotukset comebackin suhteen ovat korkealla!

Näiden hämmennyksen konkareiden lisäksi tapahtuman päälavalle nousevat myös melkoisessa nosteessa olevat ”neljä sisäavaruuden lasta Pohjanmaalta”, eli yhtye nimeltä Kairon; IRSE!, joka kuvailee musiikkiaan 60-70-lukujen kokeellisen pop-musiikin ja modernin 2010-luvun soundin yhdistelmäksi. Yhtye julkaisi kakkosalbuminsa (Ruination) keväällä 2017.

Luvassa on siis täyslaidallinen hippimystiikkaa ja hypnoottisuutta, ja lisää julkistuksia on vielä luvassa talven mittaan!

Alakulttuuritalon Talvibakkanaalit ovat jatkoa suuren suosion saavuttaneille vuoden 2017 Alakulttuuritalon Kevätbakkanaaleille. Tuttuun tapaan luvassa on aamuneljään jatkuvat bileet, jotka yhdistävät niin musiikin, kuva- kuin videotaiteenkin yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, joka ottaa haltuunsa koko Kulttuuritalon lattiasta kattoon, maustaen sen juuri sopivalla annoksella absurdiutta, tarjoten näin pienen hengähdystauon normien ja sääntöjen määrittämän arjen keskelle!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alakulttuuritalo ja Sunborn Live.

▼ Show More Information

Sturenkatu 4, 00510
Helsinki
03 February , Saturday 20:00

More Events Nearby

 09 February , Saturday
 Virgin Oil Co. Helsinki, Helsinki