Aievea

Andra aduce atmosfera de vis de la AIEVEA la Londra!


Andra a reusit performanta de a-si impresiona fanii la Sala Palatului cu superproductia ei muzicala, show tinut cu casa inchisa 3 zile consecutive al doilea an la rand. Cea mai iubita artista din Romania si totodata cea favorita absoluta a diasporei

este pregatita sa duca atmosfera de vis in capitala Marii Britanii.

Atmosfera din Weekendul Andrei va fi simtita la Londra, pe 3 iunie, intr-un concert cum niciun alt roman nu a mai pus in scena pentru publicul din alta tara. Spectacolul artistei este cel mai asteptat eveniment al anului pentru comunitatea de romani din Marea Britanie care numara peste 230 000 de persoane. Biletele se vor pune in vanzare pe data de 16.03.2018 si se vor putea cumapra de pe site-urile roukmedia.com și https://www.theo2.co.uk/do-more-at-the-o2/indigo-at-the-o2

AIEVEA, o superproducție muzicală marca ANDRA

“Ii astept pe romanii din Marea Britanie pe 3 iunie pentru un spectacol al bucuriei si al iubirii. Am gandit pentru ei o versiune speciala a showului AIEVEA care sper sa le mearga la suflet si sa le aline dorul de tara. Muzica, mai ales daca e in limba ta materna, are un efect magic, de optimism si energie, oricine ai fi, oriunde te-ai afla“, a declarat artista pentru fanii ei.


2017, Anul Andra

În anul care abia s-a încheiat, Andra a lansat 4 single-uri și a câștigat mai multe premii, dintre care trei la Gala Media Music Awards, singurul eveniment care premiază artiștii în funcție de difuzările muzicii lor, rămânand singurul artist premiat la toate cele 6 ediții ale acestui eveniment și leaureata a celor mai multe premii, 16 în total. De patru ori a primit Fans Like Award / Cel mai iubit artist (2014, 2015, 2016, 2017), dar și singura artistă din România care deține trei distincții Best Female / Cea mai bună artistă (2013, 2014, 2016).

Weekendul Andra, spectacolul care a schimbat tot

Andra și-a văzut visul împlinit. În 2017, artista a reușit să umple Sala Palatului de 3 ori, în zile consecutive, toate ținute cu casa închisă, performanță de neegalat de alți artiști români la spectacolul de debut la cea mai mare sală de concerte din țară. Pe 24, 25 și 26 februarie 2017, Andra a invitat fanii la “Iubirea schimbă tot”, un spectacol cu o producție fără precedent. Ea a cântat live acompaniată de un band extins compus din suflători, clăpari, chitariști, artiști care au evoluat la viori, harpa, bongo, precum și de patru soliști backing vocals. La un moment dat, 38 de instrumentisti si 4 soliști în backing vocals s-au aflat simultan alături de ea pe scenă oferind o experiență auditivă incredibilă miilor de spectatori.

Showul AIEVEA a reusit din nou sa ridice standardele

In februarie 2018, timp de trei zile, toate sold-out, în Sala arhiplină a Palatului s-au auzit cele mai iubite piese ale artistei care a dansat, a trecut prin mai multe genuri muzicale, iar la un moment dat a cântat și la tobe! Spectatorii au fost fascinați de superproducția AIEVEA, un regal artistic din toate punctele de vedere. Andra a reușit performanța de a cânta live excelent timp 2 ore si 15 de minute în fiecare seară, trei zile consecutive, show-ul total, cu momente de dans și discursuri depășind două ore si jumatate. Artista a schimbat mai multe ținute special create pentru show și a purtat mai multe peruci, marcând astfel fiecare capitol al spectacolului cu un look special.


ANDRA

Andra are o carieră muzicală de 17 ani și a lansat până acum 13 albume. Ea face parte din două dintre cele mai iubite și mai urmărite formate de televiziune, Românii au talent și Vocea României Junior. Este unul din cei mai urmăriți artiști pe rețelele de socializare, având 3,48 milioane fani pe Facebook și peste 1,1 milion pe Instagram. De asemenea, pe Youtube, unde are peste 1 milion de abonați ea a reușit performanțe uriașe, cum ar fi să aibă cel mai urmărit videoclip din România în primele 24h de la lansare. “Without you” a avut în prima zi 2,4 milioane de vizualizări, iar până acum 125 milioane. Single-ul “Semne” a fost un nou succes: clipul a fost timp de 10 zile pe primul loc in Top Trending pe Youtube. De asemenea, cel mai recent videoclip, “Nu doar de ziua ta”, o colaborare cu trupa Voltaj, a însumat într-o lună de la lansare 10 milioane de vizualizări pe Youtube. Mesajul social puternic a fost foarte bine primit de public, iar piesa a fost interpretată într-o maniera specială pe scena Ateneului Român, în cadrul concertului caritabil “Andra For Hope”. Evenimentul a fost transmis pe ProTV pe 23 decembrie și a fost lider de audiență pe toate categoriile de public.

Înainte sa Achiziționați biletele citiți cu atenție următoarele aspecte :

1 - Accesul copiilor sub 4 ani este strict interzis

2 - Copii sub 14 ani trebuie sa fie însoțiți de un adult iar biletele se pot cumpara DOAR la categoria Balcony Seated sau Kings Row (ViP)

3 - Biletele cumparate nu pot fi anulate decât in cazuri de forta majora (veți primi înapoi suma integrala) dar pot fi revândute,la valoarea inițială .In cazul in care biletele se vor vinde la suprapreț acestea vor fi anulate fără restituirea sumei plătite inițial.

4 - Atunci când cumpărați de pe site ul roukmedia.com veți primi automat pe adresa de email un cod de bare ,iar cu acesta va puteți prezenta in ziua spectacolului la Box Office ul arenei O2(care va fi deschis cu 2 ore înaintea începerii spectacolului) pentru colectarea biletelor fizice necesare accesului in sala.In funcție de categoria aleasa veti primi biletul pe care va scrie numărul exact al locului dumneavoastră(valabil doar la categoria Balcony seated sau Kings Row-Vip)

5 - Accesul in sala se va face cu 1 ora înaintea începerii spectacolului

6 - Sunt puse in vanzare doar pe roukmedia.com 50 bilete Kings Row Vip Meet and Greet care va dau posibilitatea sa va intalniti cu binecunoscuta artista Andra si sa faceti fotografii.

7 - Biletele pentru acest spectacol sunt puse in vanzare si pe site ul https://www.theo2.co.uk/events/venue/indigo-at-the-o2

▼ Show More Information

The O2, Peninsula Squarey, DA9 9
London
03 June , Sunday 18:30

More Events Nearby

 23 October , Tuesday
 The O2, London
 24 October , Wednesday
 Alexandra Palace, London
 24 October , Wednesday
 The O2, London
 27 October , Saturday
 Alexandra Palace, London
 18 October , Thursday
 Troxy, London
 23 October , Tuesday
 The O2, London
 20 October , Saturday
 Shakespeare's Globe, London
 02 November , Friday
 O2 Academy Brixton, London
 17 October , Wednesday
 O2 Academy Brixton, London
 26 October , Friday
 ExCeL London, London
 10 November , Saturday
 Roundhouse, London
 26 October , Friday
 Royal Albert Hall, London
 13 November , Tuesday
 O2 Academy Brixton, London
 02 November , Friday
 The O2, London
 20 October , Saturday
 Barbican Centre, London
 17 October , Wednesday
 The O2, London
 27 October , Saturday
 Alexandra Palace, London
 28 October , Sunday
 Royal Albert Hall, London
 26 October , Friday
 Islamic Dawah Center, London, London
 02 November , Friday
 O2 Academy Brixton, London
 19 October , Friday
 Roundhouse, London
 27 October , Saturday
 Olympia London, London
 25 October , Thursday
 The O2, London
 28 October , Sunday
 London Palladium, London
 19 October , Friday
 Brentwood, United Kingdom, Brentwood
 03 November , Saturday
 The Underworld Camden, London
 25 October , Thursday
 O2 Shepherds Bush Empire, London
 16 October , Tuesday
 O2 Academy Brixton, London
 18 October , Thursday
 The O2, London
 21 October , Sunday
 Wembley Stadium, Wembley
 21 October , Sunday
 The South East Entertainment Awards, London
 27 October , Saturday
 Wembley Arena, London
 17 October , Wednesday
 The O2, London
 12 November , Monday
 KOKO London, London
 12 November , Monday
 KOKO London, London
 03 November , Saturday
 The O2, London