AABH HUB - Otvaranje novog prostora

Arhitektice i arhitekte,
Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da Asocijacija Arhitekata u BiH otvara novi prostor u centru Sarajeva, te vas ovom prilikom pozivamo na otvorenje u petak 16.02.2018. godine, u 19:00 h.

Novi centar AABH organizovan je kao kreativni HUB - edukativni i 'coworking' prostor.

Aktivno

radimo na realizaciji plana aktivnosti AABH za 2018 godinu, te je novi edukacijski program organizovan kroz različite kurseve, obuke kraćeg i dužeg trajanja, radionice i panel diskusije. 'Coworking' koncept u sklopu HUB-a prati savremene metode rada kreativaca u Evropi i BiH kroz princip iznajmljivanja stola u zajedničkom prostoru. Prostor za zajednički rad dostupan je na iznajmljivanje i korištenje i profesionalcima iz srodnih nauka – grafičkog i produkt dizajna i građevinarstva, dok članovi AABH imaju posebne pogodnosti pri korištenju svih aktivnosti.

Na kraju, pozivamo sve zainteresovane arhitektice i arhitekte da se prijave da budu dio AABH HUB-a kroz njegov 'coworking' prostor. Opcije iznajmljivanja radnog mjesta su različite - uključuju mjesečnu i dnevnu varijantu, te pored radnog mjesta nude sve ostale pogodnosti kao što su pristup kratkim edukacijama AABH HUB-a, internet, kuhinju, prostoriju za sastanke, siguran pristup. Prvih 15 dana korištenja prostora su promotivni i besplatni za sve zainteresovane, a svoje prijave možete poslati na info.aabh@gmail.com.

U sklopu događaja predstavićemo mural Muhameda Kafedžića, dvanaesti po redu, naziva "Možeš li nabrojati 10 arhitekata? Can You Name 10 Architects?" ili "The Great Wave of Sarajevo" koji je dio njegovog projekta 100 Great Waves.
Više o projektu saznajte na linku: http://muhaonline.com/artwork/100-great-waves/

▼ Show More Information

Ulica Alipašina 2, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
adress is not specified
16 February , Friday 19:00