A to JazZ 2018

A to JazZ идва и това лято на 6, 7 и 8 юли!

За осма поредна година международният A to JazZ Festival ще се проведе в София. В дните от 6-и до 8-и юли едно от най-големите и очаквани музикални събития на столицата традиционно ще се разположи в красивия Южен парк II!

Над 25 хиляди души от страната

и много чуждестранни гости посетиха предишното издание на фестивала, за да се насладят на популярното шведско трио Dirty Loops, феноменът на съвременния джаз Robert Glasper Experiment, изключителният Christian McBride и още много други артисти от Европа и България. Програмата на A to JazZ включваше и детска образователна програма, специален фестивален щанд, пъстър арт-базар, барове с коктейли и хапване, както и луди джем сешъни до сутринта.

В програмата на A to JazZ Festival 2018 и тази година място ще намерят едни от най-големите имена от световната, българската и европейска джаз сцена, както и много нови възможности за още по-приятно джаз изживяване под открито небе. Очаквайте повече подробности скоро!

Входът е свободен. Фестивалът се провежда с изключителната подкрепа на Фондация “Америка за България”, Столична община и Министерство на културата.

#atojazz

▼ Show More Information

South Park II
Sofia
06 July , Friday 17:30

More Events Nearby

 14 December , Friday
 Arena Armeec, Sofia
 04 December , Tuesday
 Национален дворец на културата - НДК, Sofia
 17 December , Monday
 Galliano photography, Sofia
 14 December , Friday
 Arena Armeec, Sofia
 27 November , Tuesday
 National Palace of Culture, Sofia
 14 December , Friday
 Арена Армеец София, Sofia
 30 November , Friday
 Club Caliente, Sofia
 25 November , Sunday
 Sofia, Bulgaria, Sofia