85a Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure. Biodansa , Girona, dissabte 23

La 85a Trobada dels Amics de l'Ofici de Viure es farà a les comarques gironines el dissabte 23 de gener i en aquesta ocasió conduirà la trobada l'amic Eduard García i Chevi Sevilla.

La Biodansa és una activitat vivencial que, mitjançant la música, el moviment i la relació amb el grup, ajuda a l’expressió

saludable de la identitat de les persones que la practiquen.
La Biodansa ofereix un espai d’autoconeixement i d’expressió que afavoreix que les persones descobreixin, expressin i desenvolupin els seus potencials tot augmentant, l’alegria i el plaer de viure.

Eduard García és facilitador de biodansa des del 2013 i practicant des de 2009.
Chevi Sevilla és professor de Música Guitarrista i compositor.
Facilitador de Biodansa I.B.F. ( Internacional Biocentric Foundatíon).Num. registro BAR 1232
http://chevibiodanza.blogspot.com.es/

Programa:
10h30: Arribada dels participants
11h a 14h: La biodansa amb Eduard García i Chevi Sevilla
14h a 15h30: Dinar compartit entre els assistents i passejada pels entorns
15h30 a 18h00: Continuació del taller Biodansa, amb Eduard García i Chevi Sevilla

DONAT QUE NOMÉS HI HA 30 PLACES PER A AQUESTA ACTIVITAT, CONVÉ QUE DEMANEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A LA TROBADA ENVIANT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org
Els socis dels amics de l’Ofici de Viure tindran prioritat en la reserva i confirmació de la plaça fins el dia 7 de gener a les 24h. Després d’aquesta hora i data es confirmarà l’assistència a aquells no-socis que hagin manifestat el seu interès en assistir a la trobada.
EL FET DE CLICAR ASSISTIRÉ EN L’EVENT DEL FACEBOOK NO GARANTEIX TENIR PLAÇA CONFIRMADA A LA TROBADA. NOMÉS PODEN ACCEDIR A TENIR PLAÇA ELS SOCIS, ELS MEMBRES DEL GRUP DEL FACEBOOK, ELS SEGUIDORS DEL BLOC O LES PERSONES QUE REBEN EL MISSATGE SETMANAL DEL GRUP QUE HAGIN ENVIAT UN MISSATGE A info@amicsdeloficideviure.org Només s’acceptarà una sol·licitud per missatge i només s'accepten reserves per la mateixa persona que envia el missatge. No es poden fer reserves per segones o terceres persones. Si dos membres o més del grup volen assistir-hi plegats, cadascú ha d’enviar un missatge demanant assistir. Si no ho féssim així, minvaria molt el nombre de membres del grup que podrien assistir a la trobada.

LES PLACES S'ATORGARAN PER ESTRICTE ORDRE D'ARRIBADA DELS MISSATGES I NO ES TINDRAN EN COMPTE LES SOL•LICITUDS FETES EN FILS DE DEBAT O EN EL MUR.
LA CONFIRMACIÓ DE LES PLACES ES FARÀ AL MUR DE L'ESDEVENIMENT I AL BLOG. LES PERSONES QUE OBTINGUIN PLAÇA REBRAN UN MAIL AMB LES INDICACIONS FINALS PER LA TROBADA.
Aquesta activitat és completament gratuïta

▼ Show More Information


Girona
23 January , Saturday 10:30

More Events Nearby

 21 December , Friday
 Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners, Santa Coloma de Farnés