5-weekse Do-In Stap cursus in Amsterdam

Do-In Yoga richt zich op de mogelijkheden van je lichaam door met aandacht te bewegen. Letterlijk betekent Do-In ‘de weg naar binnen’, de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Do-In Yoga komt van oorsprong uit Japan en lost pijnen en stijfheid op, geeft je een geestelijke rustpunt en

lichamelijke ruimte en kracht. Je komt letterlijk lekkerder in je vel te zitten. Kenmerkend is de afwisseling tussen meditatie en bewegen, concentratie en plezier, yin en yang.

Een cursus geschikt voor alle niveaus.

Do-In is de kunst van het bewegen van binnenuit. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende oefeningen uit de Oosterse vecht- en verdedigingssporten als T’ai Chi, Qi Gong, Aikido, maar ook oefeningen uit de Power en Hatha Yoga. Daarnaast wordt er veel gecombineerd met oefeningen die de lenigheid bevorderen, waaronder de vele meridiaanstrekkingen.

De 5 seizoenen (incl. nazomer) staan in relatie met de 5 elementen van de natuur die weer een relatie hebben met de meridianen en organen in ons lichaam.
Wanneer de energie volop door jouw lichaam stroomt, voel je superlekker in je vel en hoofd.

Middels strekkingen, (zelf)massages, meditatie, ademhaling en een diepe ontspanning, stem jij je af op de flow van alles dat in en om je heen leeft en beweegt.
In 5 weken maak jij je eigen persoonlijke, verdiepende reis naar binnen en ben jij een gecertificeerde Do-In Yoga Kunstenaar. Kom gerust proeven van en kennismaken met deze Taoïstische vorm van yoga.

Geniet van de heerlijke strekkingen, ervaar de kracht in je lijf en rust in je hoofd.

Wat:
Een 5 weekse Do-In Stap Yoga cursus, bestaande uit 5 lessen à 2 uur.

Wanneer:
15, 22, 29 januari en 5 en 12 februari van 9:30 tot 11:30 uur

Waar:
Het Huis van Licht, Korte Water 84A in Amsterdam

Investering: € 150, inclusief boek, certificaat en thee.

Docent: Jeanet Luth


Aanmelden via jeanet.luth@do-in-yoga.nl, Info@jayanticoaching.nl

▼ Show More Information

Het Huis van Licht, Korte Water 84A in Amsterdam
adress is not specified
15 January , Friday 09:30