40 Jaar Jo Vally

Jo Vally, één van Vlaanderens populairste artiesten. Een klassebak die het publiek telkens opnieuw weet te verrassen door de grote verscheidenheid in zijn muziek. Een repertoire vol meezingers, met ondertussen al meer dan 300 titels, om U tegen te zeggen. Een allrounder die met zijn gouden stem de Vlaming

al jaren weet te bekoren.

Op 6 oktober 2018 zal Jo Vally zijn jubileumconcert vieren in het Kursaal Oostende, een overzicht van 40 jaar muziek, met versterkt orkest en dit met nieuwe arrangementen, pop-symfonsich, enig en uniek geschreven voor dit concert!

Hierbij is gedacht aan iedereen! Je kan kiezen voor verschillende formules die je zelf kan samenstellen, naar ieders budget! Zo is er voor de mensen die willen genieten van een all-in avond en premium view de gelimieerde exclusive “Golden VIP box” en dit met een unieke privilege inhoud! Deze “Golden VIP Box” is enkel te verkrijgen via de Jo Vally Fanclub. Ook kan U opteren voor het genieten van een walking dinner en/of een receptie bij iedere categorie van tickets, en dit met champagne à volontè!

Wees er snel bij en geniet!

▼ Show More Information

Westhelling 12, 8400
Oostende
06 October , Saturday 20:30

More Events Nearby

 22 December , Saturday
 Sportdienst De Haan, De Haan
 12 January , Saturday
 Kursaal Oostende, Oostende
 29 December , Saturday
 Snuffel Hall, Brugge
 19 December , Wednesday
 Indigo Koekelare, Koekelare
 22 December , Saturday
 Aartrijke, Belgium, Aartrijke