2de Patattenkoers

2 wielercriteriums. Iedereen mag meedoen boven de 18 jaar. We geven enkel prijzen in natura, gaande van patatten tot kleine electrotoestellen, verassingspaketten, .... We proberen zoveel mogelijk iedereen een prijs te bezorgen dus je hoeft niet te winnen om al een prijs te bekomen. Soms krijgen de laatste

renners of renners tussenin ook een prijs zoals een zak patatten of een fles cava en dit bij iedere wedstrijd. Natuurlijk krijgt de 1e de mooiste prijs.

Inschrijvingen de dag zelf of vanaf nu op kevin_ravets@hotmail.com, je betaald 10 euro maar krijgt 5 euro terug bij het inleveren van jou rugnummer.

We voorzien ook meer controle voor de start zodat er geen renners met vergunning deelnemen en er zal ook meer controle zijn tijdens de wedstrijd voor een correct verloop zowel in wedstrijd als aan de aankomst. Ook een iets betere en correctere prijzen verdeling achteraf aan de hand van de opgestelde wedstrijduitslag..

50+ mannen en dames starten om 14.30u voor 22 ronden van 1.7 km en de mannen tussen de 18 en 50 jaar starten om 16.45u voor 35 ronden van 1.7 km. Start en aankomst Kerkstraat.

OPGELET: deze wedstrijden zijn bedoeld voor de gewone getrainde mensen en wielertoeristen. Renners met een vergunning bij WBV, VWB, VWF, WAOD enz. zien we liever niet aan de start komen om het eerlijk te houden. Hebben we iets tegen renners met een vergunning? uiteraard niet dus voor hun organiseren we de 3 (WK) VWF wedstrijden de dag ervoor op zaterdag 28 juli.

Dit jaar is voor ons het 2de jaar dat we mogen samenwerken met het bestuur van Midwinter. Zij zorgen voor de verzekering en logistieke ondersteuning op alle manieren.

Dit evenement wordt aangevuld met een eierworp en rommelmarkt, ook doorlopend kermisattracties en elke avond optredens. Hiervoor dank aan cafe De N8mis en de Gemeente Ternat

Verse hamburgers, hotdogs en verschillende verfrissende dranken bij het plaatselijk café de N8mis. Vertrek en aankomst in de Sint-Katerinastraat. Iedereen is van harte welkom om de sfeer op te snuiven en mee ambiance te maken...

Tot dan!!

▼ Show More Information


Sint-Katherina-Lombeek
29 July , Sunday 14:30

More Events Nearby

 31 December , Monday
 Bruxelles/Brussel, Brussels
 31 December , Monday
 Fcknye Festival, Brussels
 30 December , Sunday
 Diegem, Belgium, Diegem
 23 December , Sunday
 Roosdaal Palace, Brussels
 27 December , Thursday
 BOZAR, Brussels
 06 January , Sunday
 EU Parliament Brussel, Brussels
 22 December , Saturday
 La Monnaie De Munt, Brussels
 18 December , Tuesday
 Lebbeke, Belgium, Lebbeke
 21 December , Friday
 Braine-le-Château, Belgium, Braine-le-Château