22 jarig jubileumfeest J.v. 't B(r)ouwersgilde

22-jarig jubileumfeest op 24 maart van jeugdvereniging ’t B(r)ouwersgilde uit Reusel
Dit jaar bestaat jeugdvereniging ’t B(r)ouwersgilde uit Reusel 22 jaar. Iedereen die een link kan leggen naar deze fanatieke wagenbouwers nodigen wij uit om dit jubileum met ons te vieren op zaterdag 24 maart vanaf 20.00u.

Het programma van deze avond zijn optredens van Veul gére, Duo voor de lol en Dj’s Stan en Jack. Entreekaarten zijn nu te koop.

Al 22 jaar in de spotlights!
Wat begon als 2 vriendengroepen met het idee om een wagentje te bouwen voor de optocht met carnaval is nu uitgegroeid tot een club van bijna 60 leden, een flinke achterban aan hulptroepen en veel carnavalsvrienden. Het hele jaar door zijn we met jong en oud bezig om weer ludiek voor de dag te komen in de Narrenparade, Kempenoptocht én de Blaalse lichtstoet. Elk jaar sluiten weer nieuwe jeugdleden aan om het carnavalsbloed vorm te geven. Dit jubileum wordt natuurlijk met een feestelijk en carnavalesk tintje gevierd.

Jubileumfeest-informatie
Op zaterdag 24 maart maken we van onze bouwlocatie aan het kipperend in Reusel een mini festivalterrein. Vanaf 20.00u gaat de feestvreugde van start met een persoonlijk tintje. Carnavalsband Veul Gére hebben wij uitgenodigd om hun hits live te laten horen. Met hitsingles als De Gròzzie van mèn Buurvrouw (derin, deruit), Wa trékte oan mee carnaval, Speciaole frikandel en dit jaar Solo heeft C.V. Veul Gère zich als echte carnavalsband op de kaart gezet!
Entreekaarten koop je in de voorverkoop voor €5,- en als er nog kaarten beschikbaar zijn aan de deur voor €7,50. Dit is inclusief garderobe en het eerste drankje van het huis. De voorverkoop adressen zijn: Caramba Reusel, Snackbar The Saloon Reusel, Mega Bite Bladel, De bijenkorf Hooge Mierde. Mailen voor de bezorgservice kan ook via 22jaar@brouwersgilde.com. Voor groepen die met een bus komen hebben wij speciale parkeerplaatsen beschikbaar. Meer informatie is te vinden op www.brouwersgilde.com/22jaar en bezoek onze facebook pagina voor het laatste nieuws.

▼ Show More Information

Kippereind, 5541 NG Reusel, Nederland
adress is not specified
24 March , Saturday 20:00