14.4. ERROR 404 PARTY

jel vas zivcira kad nes bas zelite i onda izbaci error?

e imam jedan party za izbacit svu tu energiju :)

14.4. na bethelemu pustam 400 pjesama kojima je dozvoljen upad na party jer su starije od 2000-te iliti punoljetne su. bit ce pjesme koje su se uguzile i sa starijim deckom ili spickanom pickom

probavaju uc kroz moje ultra vrijedne zastitare. sjebat ce ih. al i vi cete sjebat njih!! od 21 do 03 pustam samo punoljetne pjesme. 4 pjesme koje se potrkadaju morate doc prijavit na sank i dobit zeton,papir,neki k za to :) ako prvi skupite 4 imate bespatan upad na sve moje iduce partyje - kao marino koji je pobjedio na maskiranom partyju samo sa jednim glasom - molim koncentraciju! svakako zelimo jos nekom lagano omogucit upad na najbolji party u kt zauvijek - se vidimo marino?


kao i uvijek,da ponovimo ali za sramezljive nikaddolazece ''goste'' u ponudi imamo : svakakve vrste ica i pica, motane cigare, iiiiii iznenadenje koje traje jos oko sekundu i pol : DA JE SLAĐE ZASPATI - topli sendviči oko 4 ujutro za najizdrzljivije! :)


prvih 14 karata su 30kn, a iduce 40. Da bi mogla kupit dovoljno materije novce skupljam do petka 13.4. Ako dodete u sub mozda vas pustim,a na ulazu placate ovisno o tome kako sam raspolozena, obicno ne bas u vasu korist :)))
sigurno cu dodat jos nesto jer sad nisam bas na organisation level 100p.s.1. tko kaze di u kt pise ovo 20G0O ima besplatnu kartu

▼ Show More Information

BETLEHEM KUTINA
adress is not specified
14 April , Saturday 21:00