10 dages Yoga Retreat på Anahata Yoga Center på Møn | 1. - 10. juli 2016

Skab energi og overblik efter fordybende og opløftende 10 dage med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, dans, lækker vegetarisk mad, detox fodbad og infrarød sauna. På retreatcenter 400 meter fra skøn strand og eventylig skov langs vandet.

Dette kursus er for dig der gerne vil

praktisere og udfordres på en harmonisk måde i naturens smukke og livgivende rammer. Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis. Der er undervisning 4 gange dagligt og skøn vegetarisk mad. Alle kan være med, der kræves ingen forudsætning at deltage.

Kursusbeskrivelse
Vi vil arbejde med den finere energi (prana, chi), det psykiske åndedræt og de psykiske passage, samt forskellige mantras der fordyber praksis, mudras (holdninger) og bandhas (låse), samt energiøvelser. Der er selvfølgelig også dynamisk morgenyoga, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, åndedrætsøvelser og meditation. Og ikke mindst aftenklasser med dans, sang, lydhealing og meditation.

På dette kursus vil der indgå 2 dages stilhed i slutningen af kurset, hvor vi udover undervisningen går en fælles gåtur rundt i skoven og langs stranden. Vi holder små stilheds stunder i dagene op til, som forberedelse til selve dagen. Det være sig at spise et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

Læs mere her:
http://www.munonne.dk/cn---moen-10-dage-2016.html

OBS: tilmelding skal ske via Munonnes hjemmeside... Men angiv gerne her om du deltager el. måske deltager. Således kan du komme i kontakt med andre der skal med på samme tur... :-)

▼ Show More Information


Stege
01 July , Friday 15:00

More Events Nearby

 24 November , Saturday
 DGI Huset Panteren, Vordingborg
 30 November , Friday
 MOENA - Mønshallerne, Stege
 24 November , Saturday
 DGI Huset Panteren, Vordingborg