10 daagse Wielerbusreis Girona

Van 27 maart t/m 5 april 2016 zetten we onze fietsen in de Wielerbus, en gaan we een weekje trainen in en om Girona! Een ideale reis als u met uw eigen materiaal op trainingskamp wil, of als volle voorbereiding op een uitdaging die u later in het seizoen gepland heeft!

Een ideale omgeving als trainingsgebied

met goed geasfalteerde wegen, weinig verkeer en alle soorten landschappen dicht bij elkaar: vlak, glooiende kustwegen, heuvels, bergen en hooggebergte. En dat wat Girona echt onderscheidt van andere Spaanse gebieden: het is bijna een doolhof van mooie rustige weggetjes. Dus veel routemogelijkheden; je kunt hier makkelijk een week lang elke dag een compleet andere route doen.

Weinig regen, veel zon, warm, maar ook weer niet extreem veel temperatuurverschil met Nederland, zoals in Zuid-Spanje waar je lichaam eerst moet wennen aan het verschil. Hetzelfde klimaat als Mallorca. Je hebt gebieden waar vaak veel wind staat en gebieden waar weinig wind staat.

Gran Fondo Barcelona
In Catalonië heb je bijna elk weekend een Cyclosportief. Wij sluiten de week af met de Gran Fondo Barcelona, 140 kilometer en 1600 hm! En wij staan met de “Holandés” van Wielerbus op de voorste startrij!!

De stad
Girona is een mooie stad. Nog helemaal in de stijl van de Romeinse tijd vind je in alle kleine straatjes en pleintjes gezellige restaurants en terrassen. Je hebt heel veel mogelijkheden om goed te eten. Wij gaan jullie kennis laten maken met deze restaurantjes en de Spaanse cultuur!

U bent maar alleen? Gezellig als ook u inschrijft! Onze reizen zijn met kleine gezelschappen en dat brengt de groepssfeer ten goede. U keert na een gezellige week met nieuwe wielervrienden en een geweldige energie terug richting huiswaarts!

▼ Show More Information

, 17001
Girona
27 March , Sunday 15:00

More Events Nearby

 21 December , Friday
 Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners, Santa Coloma de Farnés